Onderhoud AED’s 

[Automatische Externe Defibrilator]


Heeft u een AED en wilt u onderhoud zonder dure contracten?  Dat kan bij Stuurman Trainingen in een straal rond 35 kilometer rondom Dwingeloo! Met opgebouwde ervaring vanaf 2010 verzorgen wij graag uw onderhoud.

Hierbij gaan we als volgt te werk. 1x per jaar wordt er contact met u opgenomen of wij uw AED en eventueel kast weer in de onderhoudsronde mogen meenemen. Dit is meestal in de periode tussen juni en september.   De servicekosten bedragen hiervoor € 70,- per jaar exclusief materiaalkosten. Neemt u binnen een jaar een signaalstoring waar (piepgeluid of rood knipperend lampje) dan wel dat uw AED is ingezet, dan neemt u contact met ons op en zorg ik dat uw AED binnen een week klaar staat voor een inzet.

Bij grotere storingen of leveringsproblemen wordt uw AED meegenomen en plaatsen wij een tijdelijk vervangende AED, zodat de inzetbaarheid gegarandeerd blijft.  Daarnaast zorgen wij voor uw registratie in Harslagnu.nl.

Hierdoor krijgen wij meteen een mail als uw AED mogelijk is ingezet.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Reanimatie en AED-cursussen


Als NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) gecertificeerde instructeur verzorgen wij graag Reanimatie opleidingen en bijscholingen.

Voor aanvraag of meer informatie kunt u contact met ons op nemen via mail of telefoon.

Data herhalingslessen:

Om de reanimatie en AED goed in de vingers te krijgen en te houden zijn herhalingslessen enorm belangrijk. In elk geval eens per jaar. U dient zich aan te melden voor de opfriscursus via telefoon of email

De cursussen gaan van start bij min. 6 deelnemersLocatie:

Over Entinghe

Entingeweg 13

7991 CB Dwingeloo


Tijden training:

Groep 1

8:30 tot 10:15

Groep 2

10:30 tot 12:15


Inloop:

10 minuten voorafgaand aan de training


Data opleidingscursus: 

Aanmelden en data op aanvraag

CONTACT

STUURMAN TRAININGEN

Bruges 12

7991 CE Dwingeloo

06 25 54 28 69

info@stuurmantrainingen.nl


KVK

01177426